Забронировать

    800 грн.

    Тайський масаж для маленьких відвідувачів нашого салону вимагає освітлення, оскільки батьки зустрівши рекламу масажу для діток відразу задають багато питань, тому постараємося відповісти на основні з них.

    Перше – це шкідливо для дитини або ні? Відповідаємо, ні, не шкідливо, тим більше тайський масаж не є масажем медичним, він не виліковує від недуг, не коригує фігуру, а дозволяє зняти напругу в м’язах. В порівнянні з дорослими на тіло дитини виявляється незрівнянно м’якша дія і якщо є проблемне місце, то максимум що може дозволити собі майстер це м’яко масажувати його не застосовуючи при цьому лікті, коліна, а тільки пальцями.

    Питання друге, скільки років. У нашому салоні роблять масаж з 5 років, це вік коли дитину вже можна захопити процедурою і він піде на контакт з майстром. Більше юним малюкам ми масажі не робимо унаслідок того, що таку дитину важко настроїти на процедуру.

    Питання третє, чому 40 хвилин, а не година або тридцять хвилин. Будь-який масаж це послідовність дій, якщо час скоротити, то майстер може просто не встигнути все зробити або вимушений буде на ходу імпровізувати, якщо час збільшити, то немає гарантії того, що дитина буде рада тривалості процедури. Діти – непосидьки і більше 40 хвилин їм важко зосередитися на чому те. І основне, що масажуємо і навіщо. Діти швидко ростуть і частенько м’язи не устигають за загальним зростанням тіла, виникають напруга, перекоси. Багато дітей займаються спортом, танці, футбол, бокс і навіть такий прекрасний спорт як плавання можуть викликати відчуття дискомфорту в м’язах. Ось ці проблеми і дозволяє прибрати тайський масаж. Найбільш проблемні місця у дітей (за нашою статистикою) це стопи, литки, внутрішня поверхня стегна і біцепс стегна, щонайширші м’язи спини і трапеції. По кількості масажів заздалегідь сказати складно, кому  досить одного відвідування, кому  трьох. Майстер після сеансу масажу сам висловить свої рекомендації, чи треба відвідувати салон повторно.

    Під час проведення процедури батьки можуть бути присутніми на сеансі, навіть бажано це зробити, коли батьки поруч дитина почуватиме себе спокійно і комфортно, а це важлива складова тайського масажу.